Bier/Wijn Lunch,diner,plankjes Buffet/BBQ/lunch groepen Catering Arrangementen Openingstijden

De herberg


Kom binnen en neem alvast een voorproefje.
De 400 jaar oude Kempische boerderij was in het verleden een pachthoeve van de witheren van Postel. Smaakvol zelf verbouwd, dient de schuur voor culinaire activiteiten.
Het voorstal gedeelte is de herberg, waar passanten na een lange wandeling of fietstocht in de zomer zich op het terras en in de winter zich in de herberg voor de openhaard kunnen voegen.
Bij een knapperend haardvuur en romantisch kaarslicht onttrek je je van het jachtige hedendaagse leven. Geniet van culinaire streekgerechten in de vorm van dagschotels, bereid met biologische en Kempische producten.
Of u nu komt om lekker te borrelen met een plankje van de boerderij - wij bieden u keus uit 45 soorten bier - of wilt u snel na of tijdens uw werk een dagschotel nuttigen.
Misschien uit dineren en avondvullend in gezelschap verblijven voor de brandende openhaard...
Even lunchen tijdens uw fietstocht of wandeling, tijd voor een kopje koffie met vers gebakken appeltaart.


Klik hier om de kerstkaart te openen: Kerstflyer 2018

Kerstbrunchbuffet 2018


1ste en 2de kerstdag
Tussen 12:00 en 14:30 uur

• 2 soorten soep
• Diverse broden; bruin, wit, hard, zacht (van alles wat)
• Kruidenboter, boerenroomboter en tapenade
• Broodrolletjes met vis, vlees en vegetarisch
• Planken met diverse kazen uit de streek en vleeswaren van eigen boerderij
• Carpaccio van eigen rund met truffeldressing, oude kaas en rucola
• Diverse salades; vlees, vis en vegetarisch
• Gehaktballetjes in verse tomatensaus
• Goed gevuld gehaktbrood
• Dun gesneden rundertong met champignonsaus
• Hartige taart
• Pasteitje met overheerlijke kippenragout
• Zoete lekkernijen waaronder; de Kerststol, monchou, tiramisu, pannenkoekjes, chocolademousse en een vers fruit salade

Volwassenen € 23,95 excl. drank
Kinderen t/m 11 jaar € 14,95 excl. drank

Reserveren noodzakelijk; +31(0)13 509 1336 / keuken@debuitenman.nl
Allergie? Meld dit bij uw reservering!

Kerstmenu 2018


1ste en 2de kerstdag
Aanvang tussen 17.00 en 19.00 uur

hoenfilet - rode port dressing - romaanse sla
of
appel/zalmtartaar – wasabicrème
***
dubbel getrokken runderbouillon
***
gerookt wildzwijnfilet - chocolade cranberry saus
of
duo van zeewolf en scampi - witte wijnsaus
***
salted caramel pannacotta - groene appelijs - perencompôte
of
kaas – likeur - dadelbrood

3-gangenmenu € 31,95
4-gangenmenu € 36,95


Reserveren noodzakelijk; +31(0)13 509 1336 / keuken@debuitenman.nl
Allergie? Meld dit bij uw reservering!

Kerstavond open tot 17:00 uur
Oudejaarsdag open tot 17:00 uur
Nieuwjaarsdag en 2 januari gesloten

BUITENMAN MUZIEKAVONDEN


Elke 1e vrijdagavond van de maand LIVE BANDS vanaf 21:00 uur

PROGRAMMA SEIZOEN 2018-2019
* 5 Oktober 2018 The Buckshots uit Gierle. (Belgie)
* 2 November 2018 Handsome Johnny met Eindhovense roots
* 7 December 2018 Highway to the blues uit Arendonk. (Belgie)
* 4 Januari 2019 Bleu Moon Trio uit Eindhoven/Geldrop.
* 1 Februari 2019 Slipmates uit Arendonk. (Belgie)
* 1 Maart 2019 Wildmen Bluesband uit Schijndel en omstreken.
* 5 April 2019 The Bluesox uit Tilburg.



Personeel gezocht
Ben je nog opzoek naar een leuke (bij)baan en hou je ervan om in een mooie omgeving met een gezellige groep te werken? Misschien is dit dan iets voor jou.
* Medewerker in de bediening vanaf 18 jaar.(full-/parttime)
* Medewerker huishoudelijk (parttime)

Contact opnemen kan via telefoon of mail.

T: +31(0)13 509 1336
M: info@debuitenman.nl


Op de Buitenman geen labeltjes en keurmerkjes duurzaamheid.
Alles komt uit eigen keuken en is dagvers, bio, en van eigen bedrijf of uit de Kempen.




Ook zijn er in de aangelegen culinaire schuur mogelijkheden, op afspraak, voor groepen
vanaf 20 personen, om te genieten van een buffet of diner, b.v. gepaard met een educatieve,
recreatieve activiteit.
Wij werken in de keuken uitsluitend met eigen groente en rund-, kalfs-, varkens- en lamsvlees,
en producten uit onze eigen Kempen.
Wij bieden een mooie bourgondische Kempische keuken met hoogwaardige kwaliteitsgrondstoffen
waarvan wij de herkomst kennen.


WE STAAN BOVENAAN MET EEN 9 ALS CIJFER
voor onze huisgemaakte appeltaart.

APPELTAARTTEST




Downloads:
 buitenman schop fiets 2-daagse

FacebookTwitterLinkedin




Kaart Restaurant


(hieronder staan de klassieke gerechten van de Buitenman)

Lees verder