Bier/Wijn Lunch,diner,plankjes Buffet/BBQ/lunch groepen Catering Arrangementen Openingstijden

Gezellig op pad

Gezellig op pad met de hele groep of gewoon even lekker uitwaaien en genieten van de prachtige natuur in Landgoed De Utrecht. Onze arrangementen bieden u de keuze uit verschillende lange en korte wandelingen in combinatie met bijvoorbeeld, een bierproeverij, een smokkelaararrangement, maar ook gewoon met koffie en een stukje vers appelgebak bij terugkomst. Voor deze arrangementen kunt u reserveren, maar u kunt ook gewoon even binnen lopen bij de herberg.Wandel/fietsarrangementen( ook individueel):
Smokkelaar arrangement: Bij aankomst krijgt u koffie of thee met een stuk verse appeltaart. Vervolgens gaat u een wandeling over een oude smokkelroute maken door het prachtige kempische landschap van Landgoed De Utrecht. De wandeling is zo'n 16 kilometer. Na afloop gaat u genieten van een lekker 3 gangenmenu, gemaakt van producten van eigen boerderij, bestaande uit een keuze uit 2 soepen, een keuze uit 3 hoofdgerechten en een toetje van de boerin, waarbij u Gageleer, het grensoverschrijdende huisbier van de Buitenman wordt aangeboden. In de winter individueel alleen mogelijk op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Kroegjes arrangement: Bij aankomst krijgt u het huisbier van de Buitenman, onze Gageleer. Vervolgens gaat u een wandelroute lopen, met één gezellig kroegje als pauzeplaats, waar u eventueel een speciaal biertje kunt nuttigen. Aan het eind van deze route komt u weer terug bij De Buitenman, waar u drie verschillende types bier gaat proeven. Tijdens deze bierproeverij wordt er voor een plankje met allerlei lekkers van onze boerderij gezorgd. In de winter individueel alleen mogelijk op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Knapzak arrangement: Bij aankomst krijgt u koffie of thee met een stuk huisgemaakte appeltaart. Vervolgens gaat u een wandeling maken over het prachtige Landgoed “De Utrecht”, waarbij wij u een knapzak meegeven om op een mooie plek in het landgoed te gaan picknicken. De wandeling is naar uw eigen voorkeur te verlengen en in te korten en voert u langs de mooiste plekjes van onze Kempen. In de winter individueel alleen mogelijk op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.