Bier/Wijn Lunch,diner,plankjes Buffet/BBQ/lunch groepen Catering Arrangementen Openingstijden

De herberg


Bekijk hier ons menu: Zomer kaart 2024.pdfKom binnen en neem alvast een voorproefje. De 400 jaar oude Kempische boerderij was in het verleden een pachthoeve van de witheren van Postel. Smaakvol zelf verbouwd, dient de schuur voor culinaire activiteiten. Het voorstal gedeelte is de herberg, waar passanten na een lange wandeling of fietstocht in de zomer zich op het terras en in de winter zich in de herberg voor de openhaard kunnen voegen. Bij een knapperend haardvuur en romantisch kaarslicht onttrek je je van het jachtige hedendaagse leven. Geniet van culinaire streekgerechten in de vorm van dagschotels, bereid met biologische en Kempische producten. Of u nu komt om lekker te borrelen met een plankje van de boerderij - wij bieden u keus uit 45 soorten bier - of wilt u snel na of tijdens uw werk een dagschotel nuttigen. Misschien uit dineren en avondvullend in gezelschap verblijven voor de brandende openhaard... Even lunchen tijdens uw fietstocht of wandeling, tijd voor een kopje koffie met vers gebakken appeltaart.
Op de Buitenman geen labeltjes en keurmerkjes duurzaamheid. Alles komt uit eigen keuken en is dagvers, bio en van eigen boerderij of uit de Kempen.
Ook zijn er in de aangelegen culinaire schuur mogelijkheden, op afspraak, voor groepen vanaf 20 personen, om te genieten van een buffet of diner, b.v. gepaard met een educatieve, recreatieve activiteit. Wij werken in de keuken uitsluitend met eigen groente en rund-, kalfs-, varkens- en lamsvlees, en producten uit onze eigen Kempen. Wij bieden een mooie bourgondische Kempische keuken met hoogwaardige kwaliteitsgrondstoffen waarvan wij de herkomst kennen. WE STAAN BOVENAAN MET EEN 9 ALS CIJFER voor onze huisgemaakte appeltaart. APPELTAARTTEST

Downloads:
 buitenman schop fiets 2-daagse

FacebookTwitterLinkedin